Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  Regler for Pharma Nords adventskonkurranse 2022

   

  Premie

  Premien er to esker av ukens produkt. For å delta skal du ha en postadresse i Norge. Premien vil bli levert til den adressen som du har registrert. Premiene kan ikke byttes i andre produkter eller til penger, kreditt eller poeng. Premiene er kun produkter fra vårt utvalg av kosttilskudd.

  Vilkår

  Du deltar i ukens konkurranse ved å besvare spørsmålet i kommentarfeltet under innlegget. Kun svar som er gitt på innlegget teller med i konkurransen. Man kan kun delta i konkurransen en gang per uke og innlegg både på Facebook og Instagram.

  Slik trekkes vinnerne

  Vinneren annonseres direkte i oppslaget på Facebook eller Instagram tirsdag mellom klokken 12.00 og 13.00 etter hvert innlegg. Vinneren av den siste adventskonkurransen blir trukket og annonsert mandag 19. desember. 

  Vinneren velges ut fra et tilfeldighetsprinsipp og annonseres direkte i innlegget. Vinneren har én (1) uke på å heve premien. Vinneren må deretter sende en personlig melding til Pharma Nords Facebook-side eller instagram-side eller til norge@pharmanord.com med fullt navn og adresse premien skal sendes til, samt e-post og mobilnummer (sistnevnte benyttes til Track & Trace).

  Pharma Nord vil sende premien pr. post kort tid etter å ha mottatt svar fra vinneren. Hvis ikke vinneren hever premien innen fristen (1 uke), vil en ny vinner trekkes.

  Konkurransen er ikke kjøpsbetinget. Premiene sendes raskest mulig til vinneren etter at vi har mottatt fullt navn og adresse i henhold til ovenstående. 

  Hvem kan delta

  Alle som er bosatt i Norge og som har en konto på Facebook eller Instagram kan delta. Ansatte hos Pharma Nord kan ikke delta i konkurransen.

  Det er ikke et krav, at deltageren liker Pharma Nords Facebook- eller Instagram-side.

  Øvrig informasjon

  Konkurransene er hverken støttet, sponset, administrert av eller assosiert med Facebook.

  De opplysninger som gis i forbindelse med konkurransen blir utelukkende brukt i konkurransens øyemed.

  Pharma Nord forbeholder seg retten til å slette kommentarer som kan virke støtende eller som formidler feil informasjon om enten konkurransen eller Pharma Nords produkter. Dette er i overensstemmelse med Pharma Nords ønske om å ikke spre feilaktig informasjon om produktenes egenskaper.

  Pharma Nord forbeholder seg retten til å endre konkurransens utforming underveis hvis det oppstår et behov for det.