Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  Regler for Pharma Nords adventskonkurranse 2020

   

  Premier

  Premiene vises på de individuelle innleggene for de spesifikke ukene. Premiene kan ikke byttes i andre produkter eller til penger, kreditt eller poeng. Premiene er kun produkter fra vårt utvalg av kosttilskudd.

  Vilkår

  Du deltar i ukens konkurranse ved å besvare spørsmålet i kommentarfeltet under innlegget. Kun svar som er gitt på innlegget teller med i konkurransen. Man kan kun delta i konkurransen en gang per uke og innlegg.

  Slik trekkes vinnerne

  Vinneren får direkte beskjed på Facebook tirsdag eller onsdag etter hvert oppslag. Vinneren av den siste adventskonkurransen blir trukket og kontaktet tirsdag 22. desember, men premien sendes ut 4. januar 2020. 

  Vinneren velges ut fra et tilfeldighetsprinsipp og kontaktes i en melding på Facebook samt annonseres direkte i innlegget. Vinneren må deretter sende en personlig melding til Pharma Nords Facebook-side eller til norge@pharmanord.com med fullt navn og adresse premien skal sendes til, samt e-post og mobilnummer (sistnevnte benyttes til Track & Trace).

  Vinneren har én (1) uke på å heve premien. Dette gjøres ved å svare på Facebook-meldingen mottatt fra Pharma Nord som kunngjør at vedkomne har vunnet. Pharma Nord vil sende premien pr. post kort tid etter å ha mottatt svar fra vinneren. Hvis ikke vinneren hever premien innen fristen (1 uke), vil en ny vinner trekkes.

  Konkurransen er ikke kjøpsbetinget.

  Premiene sendes raskest mulig til vinneren etter at vi har mottatt fullt navn og adresse i henhold til ovenstående. 

  Hvem kan delta

  Alle som er bosatt i Norge og som har en konto på Facebook kan delta. Ansatte hos Pharma Nord kan ikke delta i konkurransen.

  Man kan delta i alle 4 konkurranser og det er i teorien derfor mulig å vinne flere ganger.

  Øvrig informasjon

  Konkurransene er hverken støttet, sponset, administrert av eller assosiert med Facebook.

  De opplysninger som gis i forbindelse med konkurransen blir utelukkende brukt i konkurransens øyemed.

  Pharma Nord forbeholder seg retten til å slette kommentarer som kan virke støtende eller som formidler feil informasjon om enten konkurransen eller Pharma Nords produkter. Dette er i overensstemmelse med Pharma Nords ønske om å ikke spre feilaktig informasjon om produktenes egenskaper.

  Pharma Nord forbeholder seg retten til å endre konkurransens utforming underveis hvis det oppstår et behov for det.