Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  Uovertruffen kvalitet


  En av bærebjelkene i Pharma Nords filosofi er at alle produktene skal ha best mulig opptakelighet og fysiologisk effekt. Dette betyr at råvarer og produksjonsmetoder hele tiden utvikles og tilpasses, for å skape produkter av høyeste kvalitet. Resultatet er produkter, som konsekvent plasserer seg som ledende på markedet i uavhengige tester og vitenskapelige studier. Blant annet plasserte en omfattende britisk undersøkelse Pharma Nords Bio-Biloba som det beste blant 18 testede preparater.

  Pharma Nords patenterte organiske selengjær, SelenoPrecise® har en dokumentert opptakelighet på 89%, hvilket er den hittil høyeste.
  Pharma Nords Q10-produkt er det internasjonale referanseproduktet for den internasjonale Coenzym Q10 Association, hvilket er uttrykk for at produktet oppfyller strenge krav med hensyn til opptakelighet og dokumentasjon. 


  Bivirkninger


  En bivirkning er en uønsket virkning av et legemiddel eller et naturmedisinsk preparat. Disse typer preparater inneholder alltid et pakningsvedlegg.
  Kosttilskudd kontrolleres av Mattilsynet, da det lovgivningsmessig er det samme som mat og derfor ikke må tilskrives medisinske virkninger. Derfor tilskrives de heller ikke bivirkninger og inneholder ikke pakningsvedlegg. Allikevel kan de noen ganger ha uønskede virkninger.
  Hvis du opplever symptomer som du ikke forventer, eller symptomer som ikke er nevnt i pakningsvedlegget eller i annen medfølgende informasjon om produktet, bør du kontakte din lege. Viktig: Hvis du opplever en alvorlig bivirkning, anbefales du straks å kontakte din lege eller legevakt.
  Legen din kan vurdere om en bivirkning krever at din behandling skal endres. Legen kan også anbefale, at du stopper med å bruke et produkt. Din lege kan rapportere bivirkninger og relevante opplysninger fra din sykejournal som kan hjelpe Legemiddelverket i deres vurdering.

  Det er også mulig å rapportere bivirkninger via et apotek, eller direkte til Statens Legemiddelverk fra deres hjemmeside. Du kan rapportere bivirkninger til Statens Legemiddelverk her.

  Hvis du har spørsmål angående bivirkninger, og uønskede virkninger av kosttilskudd og kosmetiske produkter, er du velkommen til å kontakte Pharma Nord.