Norway | Select other Country

Fri Frakt

Pharma Nord er en av Europas største produsenter av kosttilskudd og urteprodukter. Selskapet utvikler, produserer og markedsfører forskningsbaserte kosttilskudd, urteprodukter og farmasøytiske produkter basert på optimal biotilgjengelighet, sikkerhet og dokumentasjon.

Pharma Nords forskningsdatabase inneholder mer enn 9 000 vitenskapelige studier. Av disse er et stort antall utført med Pharma Nords egne produkter. Databasen er fundamentet i selskapets produktutvikling. Med produksjonsfasiliteter og hovedkontor i Danmark, har Pharma Nord et omfattende geografisk arbeidsområde. Pharma Nords produkter er gjennom sine 25 datterselskaper og 20 forretningspartnere representert i Europa, Midt-Østen og i de raskt voksende markedene i Asia, Russland og USA. Pharma Nord er et privateid, LTD Selskap.


Dansk kvalitet

Pharma Nord produserer kosttilskudd, plantebaserte legemidler og legemidler i Danmark og er underlagt strenge danske lover. Ettersom den danske lovgivningen er høyt respektert på utenlandske markeder har Pharma Nord valgt å møte den økende etterspørselen på produktene ved å utvide det danske produksjonsanlegget istedenfor å flytte en del av produksjonen til andre land.

 

Pharma Nords fabrikk ligger i Vojens, 50 kilometer fra den dansk-tyske grensen.

Produksjonsvirksomheten ekspanderer jevnlig, på denne måten sikres produksjonskapasitet og gjør en fortsatt ekspansjon mulig.


Et sterkt varemerke

Pharma Nords produkter har i mange land blitt et velkjent varemerke. Det unike designet med det velkjente kjennetegnet som den gyldne mortelen med "kikkehull" til produktene, de sølvkantede esker og Bio-produktnavnene er for både forbrukere, forhandlere og helsepersonell blitt synonymt med grundig forskning, høy opptagelighet og sikkerhet. Det har gjort Pharma Nords preparater levedyktige på et marked, som ofte er preget av stort fokus på det som er populært for øyeblikket. Derfor har det Internationale Superbrand Council nominert Pharma Nord til årets Superbrand 2007 innenfor Business-to-Consumer markedet.


Nutraceutisk industri

Pharma Nord og en rekke andre innen samme bransje, har etbalert Nutraceutical Industry (NI), en samling av ledende nutraceutical produsenter. NIs fremste oppgave er å bygge bro mellom de to skarpt adskilte sektorene farmasøytisk medisin og mat. Teknisk direktør i Pharma Nord, Sven Moesgaard, sitter i NIs styre.


Pharma Nords historie

Pharma Nord ble grunnlagt i 1981, av sine to nåværende eiere, Eli Wallin og Sven Moesgaard, som etablerte import av et britisk selenprodukt til Danmark. Kort tid etter ble produktet videreutviklet under navnet Bio-Selenium®+Zinc, som fortsatt er en hjørnesten i bedriftens produktutvalg.

Den underliggende ideen bak etableringen av Pharma Nord var å kompensere for mangler i det moderne kostholdet med kosttilskudd med høy biotilgjengelighet og dokumentert effekt. Bio-Selenium®+Zinc favnet denne visjonen, og produktets suksess banet veien for opprettelsen av datterselskaper i Sverige, England og Finland. I årenes løp har Pharma Nord markert seg som  et innovativt og visjonært selskap i nutraceutiske markedet. Pharma Nord var det første selskapet som lanserte koenzym Q10 på det europeiske markedet. Selskapets produkt Bio-Qinon Q10 ble lansert i 1990, og har siden vokst til å bli verdens ledende Q10-produkt. Dette er bare et av mange eksempler på hvordan Pharma Nord har vært en spydspiss i markedet ved å kanalisere ny kunnskap i nye produkter. Pharma Nords produkter selges nå i 45 land. Hovedandelen av selskapets produkter er kategorisert som medisin i ulike former i mange land. Dette er grunnen til at alle produkter, uten unntak, utvikles i overensstemmelse med eksisterende GMP retningslinjer (Good Manufacturing Practice).

En rekke priser gitt til Pharma Nord-Europa

Kombinasjonen av dokumenterte produkter og eksklusiv distribusjon gjennom detaljister og apotek, har sikret Pharma Nord betydelig suksess og anerkjennelse over hele verden. Pharma Nord har mottatt en rekke hedersutmerkelser fra bransje- og detaljistorganisasjoner i ulike markeder.

  • Oeuvre Award (Lifetime Achievement Award)
  • Superbrand of the Year on the B2C market (nominated)
  • Product of the Year
  • Mest informative kampanje