Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  Pharma Nord er en av Europas førende produsent innenfor produkter med

  essensielle næringsstoffer. Selskapet utvikler, produserer og markedsfører

  kosttilskudd og legemidler med vekt på høyt opptak, sikkerhet og

  dokumentasjon.

  Pharma Nords produksjonsanlegg i Vojens

  Pharma Nords forskningsdatabase inneholder mer enn 9 000 vitenskapelige studier. Av disse er et stort antall utført med Pharma Nords egne produkter. Databasen er fundamentet i selskapets produktutvikling. Med produksjonsfasiliteter og hovedkontor i Danmark, har Pharma Nord et omfattende geografisk arbeidsområde. Pharma Nords produkter er gjennom sine 25 datterselskaper og 20 forretningspartnere representert i Europa, Midt-Østen og i de raskt voksende markedene i Asia og USA. Pharma Nord er et privateid, LTD Selskap.


  Dansk kvalitet

  Pharma Nord har valgt å imøtekomme den stigende etterspørselen ved å bygge ut de danske produksjonsfasilitetene i Vojens fremfor å produsere i utlandet. En av årsakene er at den restriktive danske lovgivningen på dette området er høyt respektert i utlandet.

  Pharma Nords fabrikk ligger i Vojens, 50 kilometer fra den dansk-tyske grensen.

  Produksjonsvirksomheten utvides jevnlig, på denne måten sikres produksjonskapasiteten og gjør en fortsatt ekspansjon mulig.


  Pharma Nords logo er en gylden morterEt sterkt varemerke

  Pharma Nords produkter har i mange land blitt et velkjent varemerke. Det unike designet med det velkjente kjennetegnet som den gyldne mortelen med "kikkehull" til produktene, de sølvkantede esker og Bio-produktnavnene er for både forbrukere, forhandlere og helsepersonell blitt synonymt med grundig forskning, høy opptagelighet og sikkerhet. Det har gjort Pharma Nords preparater levedyktige på et marked, som ofte er preget av stort fokus på det som er populært for øyeblikket. Derfor har det Internationale Superbrand Council nominert Pharma Nord til årets Superbrand 2007 innenfor Business-to-Consumer markedet.


  Nutraceutisk industri

  Pharma Nord og en rekke andre innen samme bransje, har etablert Nutraceutical Industry (NI), en samling av ledende nutraceutical produsenter. NIs fremste oppgave er å bygge bro mellom de to skarpt adskilte sektorene farmasøytisk medisin og mat. Teknisk direktør i Pharma Nord, Sven Moesgaard, sitter i NIs styre.

  Frukt og grønnsaker


  Pharma Nords historie

  Pharma Nord ble grunnlagt i 1981, av sine to nåværende eiere, Eli Wallin og Sven Moesgaard, som etablerte import av et britisk selenprodukt til Danmark. Kort tid etter ble produktet videreutviklet under navnet Bio-Selenium®+Zinc, som fortsatt er en hjørnesten i bedriftens produktutvalg.

  Den underliggende ideen bak etableringen av Pharma Nord var å kompensere for mangler i det moderne kostholdet med kosttilskudd med høy biotilgjengelighet og dokumentert effekt. Bio-Selenium®+Zinc favnet denne visjonen, og produktets suksess banet vei for opprettelsen av datterselskaper i Sverige, England og Finland. I årenes løp har Pharma Nord markert seg som et innovativt og visjonært selskap i det nutraceutiske markedet. Pharma Nord var det første selskapet som lanserte koenzym Q10 på det europeiske markedet. Selskapets produkt Bio-Qinon Q10 ble lansert i 1990, og har siden vokst til å bli verdens ledende Q10-produkt. Dette er bare et av mange eksempler på hvordan Pharma Nord har vært en spydspiss i markedet ved å kanalisere ny kunnskap i nye produkter. Pharma Nords produkter selges nå i 45 land.

  Vi anvender kun én standard - den høyeste

  Pharma Nord er en atypisk virksomhet for bransjen vet at samtlige produkter – også kosttilskudd – ikke bare produseres under den gjeldende GMP-ordningen (Good Manufacturing Practice) men også etter retningslinjer for legemiddelproduksjon. Dette har en rekke fordeler for oss som virksomhet men også for våre kunder. Kundene nyter godt av de kontrollmekanismene som hører til legemiddelproduksjon når det gjelder kvalitet, sikkerhet og virkning. For Pharma Nords vedkommende medfører det at leger, forskere og andre fagpersoner har tillit til produktene og velger å anvende mange av dem i vitenskapelig forskning. Det betyr også at det samme preparatet kan finnes i en rekke land både som kosttilskudd og som legemiddel bare ikke alltid under samme navn.


  Blisterpakning

  En rekke priser gitt til Pharma Nord-Europa

  Kombinasjonen av dokumenterte produkter og eksklusiv distribusjon gjennom detaljister og apotek, har sikret Pharma Nord betydelig suksess og anerkjennelse over hele verden. Pharma Nord har mottatt en rekke hedersutmerkelser fra bransje- og detaljistorganisasjoner i ulike markeder.

  • Oeuvre Award (Lifetime Achievement Award)
  • Superbrand of the Year on the B2C market (nominated)
  • Product of the Year
  • Mest informative kampanje