Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  En naturlig antioksidant

  • Fremstilt av bark fra fransk strandfuru (Pinus pinaster A.)
  • Inneholder en unik blanding av forskjellige bioflavonoider og fruktsyrer
  • Hver tablett inneholder 40 mg standardisert og patentert ekstrakt
  • Bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativ stress
  • Støtter en god blodsirkulasjon
  • Fremstilt under farmasøytisk kontroll
  Les merShow less

  Bio-Pycnogenol

  Pharma Nord

  Innhold pr. døgndose (1-2 tabletter)

       
  Pycnogenol® 40-80 mg    
  (standardisert til minst 60 % proantocyanidiner)      

  Produktfakta

  Kategori: Kosttilskudd

  Anbefalt døgndose:

  1-2 tabletter daglig for voksne over 18 år.
  Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

  Egnet for vegetarianere og veganere
   

  Kosttilskudd bør ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil.

   

  Nettovekt: 90 tabletter = 22 g

  "Bio" i produktnavnet refererer til produktets biotilgjengelighet.

  Pycnogenol® er et registrert varemerke eid av Horphag Research Ltd. og beskyttet av U.S. Patent # 4,698,360.

  Ingredienser:
  Fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (maltodekstrin), ekstrakt av bark fra fransk strandfuru (Pinus pinaster A.), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), konsistensmiddel (trikalsiumfosfat), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer).

  Oppbevaring:
  Oppbevares utilgjengelig for barn.
  Oppbevares i romtemperatur,
  beskyttet mot direkte sollys.

   

  Hva er Bio-Pycnogenol?

  Kvinne med kort lyst hår

  Hver tablett Bio-Pycnogenol inneholder 40 mg av et patentert ekstrakt av barken fra fransk strandfuru (Pinus pinaster A). Bio-Pycnogenol inneholder en unik blanding av vannløselige, naturlig forekommende bioflavonoider, proantocyanidiner og fruktsyrer, hvorav flere er kraftfulle antioksidanter. Bio-Pycnogenol er et kosttilskudd som støtter en god blodsirkulasjon i kroppen.

  I USA er produkter med Pycnogenol på topp 10-listen over de mest populære kosttilskuddene og stoffet er svært veldokumentert.

  Hva er Pycnogenol?

  Fransk strandfuru med det latinske navnet Pinus pinasterPycnogenol fremstilles av barken fra fransk strandfuru med det latinske navnet Pinus pinaster. Trærne dyrkes i et smalt skogområde på 2,5 millioner hektar sørvest i Frankrike. Treet brukes til møbelproduksjon og de felte trærne erstattes med nye planter slik at produksjonen er bærekraftig. Barken, som er et restprodukt fra treproduksjonen, anvendes som råmateriale ved produksjon av Pycnogenol. Det går med ca. 1 000 kg bark til fremstilling av 1 kg pycnogenol. Det er viktig at bioflavonoidene ekstraheres fra barken innen 48 timer etter at treet er felt. I skogen brukes ingen plantevernmidler og den patenterte utvinningsprosessen innebærer ikke bruk av giftige løsemidler.

  Pycnogenol lages ved ekstraksjon av treets ytre bark. Den ferske barken pulveriseres og ekstraheres med etanol og vann i en patentert prosess. Etter at råekstraktet er renset, spraytørkes det til et fint brunt pulver. Deretter standardiseres ekstraktet til å inneholde 70 % +/-5 % av de aktive plantestoffene procyanidiner.

  Det finnes mange ulike typer bioflavonoider i pycnogenol eksempelvis katekin, epikatekin, flavon og taxifolin. Pycnogenol inneholder også en rekke forskjellige fruktsyrer, blant annet kaffesyre, ferulinsyre, gallussyre, kumarinsyre og vanillinsyre. Disse bioflavonoidene og fruktsyrene kan også finnes i frukt og grønnsaker, men ikke i en enkelt plante eller i det samme mengdeforholdet.

  Pycnogenol fungerer som en antioksidant som bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativ skade.

  Sikkert å bruke pycnogenol

  Pycnogenol har vært på markedet i over 40 år og er undersøkt i en lang rekke vitenskapelige studier. Pycnogenol har fått betegnelsen GRAS (Generally Recognized As Safe) av uavhengige eksperter innen toksikologi og dette betyr at det betraktes som helt sikkert å bruke.

  Hva er bioflavonoider?

  Bioflavonoider eller flavonoider er en overordnet gruppe av oftest vannløselige, såkalte sekundære plantestoffer som inneholder flavonforbindelser. De fungerer som plantepigmenter og antioksidanter. Bioflavonoider finnes i frukt, grønnsaker, nøtter, frø og røtter. Bioflavonoider ble tidligere betegnet vitamin P. P’en står for ”permeabilitet”, som betyr gjennomtrengelighet.

  Helsepåstander

  EU’s myndighet for næringsmiddeltrygghet EFSA (European Food Safety Authority ) har vurdert dokumentasjonen bak Pinus pinaster (Pycnogenol),  og anerkjenner følgende utsagn:

  • Pinus pinaster (bark fra fransk strandfuru) bidrar til å beskytte celler mot oksidativ stress.

  • Ekstrakt av bark fra fransk strandfuru (Pycnogenol) bidrar til å opprettholde normal blodsirkulasjon.

  Illustrasjon av pakke og teksten fri frakt
  trustpilot