Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk
  Kapsler med 4 milliarder melkesyrebakterier

  Høydose melkesyrebakterier

  • Inneholder vitenskapelig dokumenterte melkesyrebakterier: Lactobacillus acidophilus og Bifidobacterium animalis lactis
  • Spesiell fremstillingsmetode som sikrer bakterienes levedyktighet i tarmen
  • Små enterokapsler som er lette å svelge
  • Praktisk på reisen, trenger ikke å oppbevares kjølig
  • Egnet for vegetarianere
  • Fremstilt under farmasøytisk kontroll
  Les merShow less

  Bio-Tura

  Pharma Nord

  Innhold pr. døgndose (3 kapsler):     % av referanseverdi
  Frysetørret kultur av de melkesyreproduserende bakteriene;         
  Lactobacillus Acidophilus og Bifidobacterium Animalis lactis      
  Minimum 12 x 109 pr. døgndose      ikke klarlagt

  Produktfakta

  Anbefalt døgndose:
  1 enterokapsel 3 ganger daglig.
  Svelges hele sammen med drikke.
  Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

  Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og sunn livsstil.

  Oppbevaring:
  Oppbevares utilgjengeligt for barn.
  Oppbevares i romtemperatur, beskyttet mot direkte sollys.

   

  Nettovekt: 60 kapsler = 14 g

  Ingredienser:
  Dekstrose, bakteriekultur* (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium animalis lactis (melk)), kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), farge (kalsiumkarbonat).

  * Kan inneholde rester av melkeprotein. Produktet kan brukes av personer med laktoseintoleranse, men anbefales ikke til personer med melkeproteinallergi.

  Hva er Bio-Tura?

  Melkesyrebakterie av typen Lactobacillus AcidophilusBio-Tura består av små vegetabilske kapsler med probiotika, det vil si tarmvennlige bakterier. Hver kapsel inneholder 4 milliarder levende bakterier delt i to stammer av melkesyrebakterier av typen: Lactobacillus acidophilus og Bifidobacterium lactis. Kapslenes størrelse gjør de lette å svelge.

  Ingen gluten, MSG eller melk

  Kapslene inneholder ikke gluten eller MSG (mononatriumglutamat). Vi kan ikke garantere at produktet ikke inneholder spor av melkeprotein. På grunn av denne usikkerheten er det en allergiadvarsel på esken. Bio-Tura anbefales ikke til de med allergi for melkeprotein, men produktet inneholder ikke melk.

  Vegetarvennlig

  Bio-Tura kan brukes av vegetarianere. Preparatet er egnet for ovo-lakto-vegetarianere såvel som lakto-vegetarianere.


  Bruk av Bio-Tura

  De to typene melkesyrebakterier i Bio-Tura forekommer naturlig som en del av vårt miljø av bakterier i tarmen. Bio-Tura-kapsler med Lactobacillus acidophilus og Bifidobacterium lactis er spesielt nyttig på reiser til områder i verden hvor en er eksponert for en fremmed bakterieflora. De er stabile ved romtemperatur. Start med Bio-Tura noen uker før avreise.

  Bio-Tura og fiber

  For å gi tarmens naturlige bakteriebestand de beste betingelsene bør man spise en kost rik på kostfiber og sunne karbohydrater. Bio-Tura kan med fordel kombineres med preparatet Bio-Fiber.
   

  Effektiv beskyttelse av bakteriene

  Mange produkter med melkesyrebakterier klarer ikke å levere tilstrekkelig med levedyktige bakterier til tynntarmen, fordi bakteriene drepes av den sterke magesyren innen de når bestemmelsesstedet. For å sikre at de levende bakteriene når frem til tynntarmen i god behold er det derfor nødvendig å beskytte mot faktorer som kan ødelegge de. Bakteriene må være beskyttet fra de fremstilles og puttes i kapsler, til de når frem til forbrukeren og inntas. Beskyttelsen må være så effektiv at den sikrer at bakteriene fortsatt er levende og virksomme når de kommer gjennom den sterke magesyren og ender i tarmsystemet. Melkesyrebakteriene i Bio-Tura er dels utviklet for å bedre kunne motstå det sure miljøet i magesekken, men også behandlet med en spesiell kryo-teknologi, som sikrer at bakteriene ikke dør, men er i en dvaletilstand. Sammen med innkapslingen sikrer dette at de først frigis og vekkes til live når de har nådd destinasjonen.

   

  Metoden

  Melkesyrebakteriene innkapslet i Bio-Tura-kapselen har blitt blandet og frysetørket sammen med geldannende polysakkarider som ikke oppløses når de kommer i kontakt med magesyre (lav pH). I magesekken blir Bio-Tura-kapselen oppløst av syren, og innholdet i kapselen (granulatet) svulmer opp og danner en uløselig matriks som beskytter bakteriene. Videre er bakteriene veldig syreresistente. I tynntarmen er pH basisk og når mageinnholdet, inkludert bakteriene i Bio-Tura, når tynntarmen blir matriksen løst opp og melkesyrebakteriene frigjøres. På denne måten gjør kapselsammensetningen det mulig for bakteriene å passerere det sure miljøet i magesekken, og komme inn i tarmen i en levedyktig og fullstendig biologisk aktiv form.

  Bakteriene i Bio-Tura passerer ikke gjennom tarmveggen, men er i stand til å kolonisere tarmen.

  Om melkesyrebakterier

  Tarmfloraen vår blir etablert ved fødselen, og den endrer seg gjennom hele livet.Tarmfloraen vår blir etablert ved fødselen, og den endrer seg gjennom hele livet. Som spedbarn består tarmfloraen vår hovedsakelig av bifidobakterier. Morsmelken inneholder prebiotiske stoffer som fremmer veksten av disse bakteriene.

  Voksne har som regel rundt 100 milliarder bakterier per gram tarminnhold i tykktarmen, og melkesyrebakteriene utgjør en viktig del. Den samlede vekten av en normal mengde tarmbakterier er omkring 1,5 kg.


  Utsatte tarmbakterier

  Noen mennesker har færre bakterier i tarmen enn gjennomsnittet. Antallet melkesyrebakterier i tarmen vår påvirkes negativt av faktorer som røyking, alkohol, medisiner (særlig antibiotika), sykdomsfremkallende bakterier (fra luft eller mat) og stress. Matvanene våre kan også påvirke mengden og sammensetningen av tarmfloraen.

  Vi sender alltid fraktfritt
  trustpilot