Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  Zymbion Q10 tannpasta

  Kategori: Tenner og tannkjøtt

  • Zymbion Q10 tannpasta gir sterke tenner og et sunt tannkjøtt
  • Øker mengden av koenzym Q10 til det nivået som finnes i tannkjøttlommene hos frisk tenner
  • Inneholder en patentert formel med koenzym Q10 og fluor
  • Lavt innhold av slipemiddel
  • Inneholder IKKE skummemiddelet laurylsulfat
  • Med frisk mintsmak
  • Fremstilt under farmasøytisk kontroll
  Les merShow less

  Zymbion Q10 tannpasta

  Pharma Nord

  Hva er Zymbion Q10 tannpasta?

  Zymbion Q10 tannpasta med peppermyntesmak inneholder en patentert formel med koenzym Q10 og fluor, samt laurylsarcosinat. Zymbion Q10 tannpasta øker mengden av koenzym Q10 til det nivået som finnes i tannkjøttlommene hos friske tenner.


  Inneholder IKKE natriumlaurylsulfatZymbion gir deg sunne tenner, et bedre tannkjøtt og en grunn til å smile hver dag

  Zymbion fremstilles uten skummemiddelet natriumlaurylsulfat. Utenom i tannpasta brukes
  natriumlaurylsulfat (forkortet SDS, NLS og SLS) i sjampo og barberskum på grunn av dets fortykkende og skumdannende effekt. Mattilsynet anbefaler å bruke tannpasta uten dette stoffet, hvis man har sår/blemmer i munnen. Zymbion Q10 tannpasta inneholder i stedet et annet meget lavt skummende middel: Natriumlaurylsarcosinat.

   

   

  Slik børster du med Zymbion

  Børst med sirkulære bevegelser, slik at man masserer tannkjøttet. Bruk eventuellt en finger i stedet for en tannbørste. Sørg for at tannpastaen med Q10 kommer ned i tannlommene. Her blir Q10 værende, forutsatt at man ikke skyller munnen direkte etter tannbørstingen. Ettersom Zymbion Q10 tannpasta ikke skummer nevneverdig, er det ikke nødvendig å skylle. Man skal bare spytte den resterende mengden tannpasta ut etter pussing av tennnene. Det vil alltid smake friskt. I
  Zymbion Q10 tannpasta finnes det også stoffer som rengjør tennene.

   

   


  Q10 og blødende tannkjøtt

  Tannkjøttets Q10 nivå stiger ved direkte tilførsel av Q10Det finnes betydelig høyere nivåer av koenzym Q10 (ubiqinon) hos personer med et friskt tannkjøtt enn hos personer med problemer i form av blødende tannkjøtt. I følge undersøkelser kan Q10-innholdet økes ved oralt inntak (kapsler). I kliniske undersøkelser kan forskere også konstatere at Q10-nivået begynner å stige når tannkjøttet får en direkte tilførsel av Q10. Derfor er Q10-tannpastaen Zymbion blitt utviklet. Undersøkelser viser at bruk av Zymbion Q10 tannpasta øker Q10-nivået i tannkjøttlommene, slik at nivået tilsvarer det som personer med et friskt tannkjøtt har og til og med høyere. Nivået holder seg i over en time etter man har pusset tennene. I kombinasjon med Bio-Qinon Q10-kapsler blir effekten ennå bedre og nivået i tannkjøttet holder seg i lengre tid.

  Børstingen med Q10-tannpasta kan bidra til å gjenopprette den naturlige balansen mellom de tilstedeværende mikroorganismer i munnen, som bidrar til å opprettholde et sunt tannkjøtt.

  Konklusjonen er at  Zymbion Q10 tannpasta støtter en nyttig mikroflora i munnen , eventuellt sammen med Q10-kapsler. Når balansen mellom skadelige og nyttige bakterier i munnen normaliseres, minskes risikoen for blødende tannkjøtt. Samtidig minsker man antallet karriesfremkallede bakterier.

   


  Hva er Q10?

  Koenzym Q10 (kalles også for Q10) er et vitaminlignende stoff, som er nødvendig for å opprettholde et velfungerende stoffskifte i friske celler.
  I slimhinnen i munnen finnes både nyttige og skadelige bakterier. Mange av de skadelige bakteriene er avhengige av K-vitamin til deres energistoffskifte, og de nyttige er avhengige av Q10.
  Tilskudd av Q10 vil derfor kunne favorisere de nyttige munnbakteriene.


  Et meget sikkert stoff

  Undersøkelser viser at man kan ta tilskudd av Q10 over lengre tid uten at det påvirker kroppens egenproduksjon av stoffet.

   

  Produktfakta

  Deklarasjon:
  1 tube inneholder: 75 ml. tannpasta
     
  Veiledning:    

  Børst tennene to ganger daglig med Zymbion Q10 tannpasta.
  Børst langs tannkjøttet, både på tennenes for- og bakside.
  Munnen skal, om mulig, Ikke skylles etter tannbørstingen.

  Lavt innhold av slipemiddel.
  Bør kun brukes av voksne.

  Ingredienser:
  Sorbitol, vann, kalsium karbonat, glyserin, butyrospermum parkii butter, cellulose gum, sodium monofluorophosphate, aroma, sodium lauryol sarcosinate, ubiquinone (Q10), kollagen, sodium saccharin, citric acid, sodium benzoate, CI 77007, Limonene.

  Aktive ingredienser:
  Ubiquinone (Q10), sodium monofluorophosphate.
  Fluor innhold 1500 ppm.
  (COLIPA Recommendation No 9).

  Illustrasjon av pakke og teksten fri frakt
  trustpilot