Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  Ekspertgruppe anbefaler Glukosamin
  Glukosaminsulfat er et sikkert og effektivt legemiddel til behandling av slitasjegikt i kneet.
  Dette er nå fastslått i en ny rapport, utarbeidet av en internasjonal og ledende ekspertgruppe*, som anbefaler produktet som basisbehandling mot slitasjegikt i kneet.

  Fokuset har vært å optimere behandlingen av slitasjegikt. Ekspertgruppen har derfor utarbeidet retningslinjer til leger, som bl.a. omhandler fordelen av å gå ned i vekt i tilfelle av overvekt, fordelen ved et mosjonsprogram og det å holde seg aktiv, bruken av innleggssåle, akupunktur og aquaterapi, og så den farmakologiske behandlingen av slitasjegikt i kneet. Her anbefaler ekspertgruppen glukosaminsulfat i legemiddelkvalitet, som en fornuftig og ikke minst sikker basisbehandling av smerter og leddfunksjon ved slitasjegikt.

  Denne anbefalingen er spesielt interessant, fordi den kommer fra ESCEO, som har sammensatt et panel bestående av 13 internasjonale eksperter innenfor reumatologisk, klinisk epidemiologi, samt klinisk forskning. Dette er en non-profitt organisasjon, som beskjeftiger seg med å rådgive leger, og forsyne dem med de nyeste kliniske forskningsresultater innenfor knokkel-, ledd- og muskellidelser.

  Glucosamin Pharma Nord er et legemiddel for mild til moderat slitasjegikt i kneet.

  Legemidlet Glucosamin Pharma Nord lindrer symptomer ved mild til moderat slitasjegikt i kneet. Innen du starter behandlingen med Glucosamin Pharma Nord, bør du kontakte din lege for å utelukke tilstedeværelsen av leddsykdommer, som krever annen behandling.

  Dosering: Voksne og eldre; Den anbefalte daglige dosen er 1 kapsel 3 ganger daglig (svarende til 1200 mg glukosamin). Alternativt kan du ta alle 3 kapslene på én gang. Kapslen/kapslene bør tas med et helt glass vann. Fås i følgende størrelser: 90 kaps., 270 kaps. og 1000 kaps.

  *Ref.
  Bruyère O, et al. An Algorithm Recommendation for the Management of Knee Osteoarthritis in Europe and Internationally: A Report From a task Force of the European Society for Clinical and Economic Aspects of Osteroporosis and Osteoarthrisis (ESCEO). Seminars in Arthritis and Rheumatism 2014. E-pub ahead of print.