Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  Dokumentert effekt på aldringstegn i huden
  Visste du at selv de dyreste hudkremene på markedet kun påvirker hudens ytterste lag? Hvis du ønsker å påvirke de underliggende lagene må dette gjøres innenfra med næringsstoffer som vi får i oss fra maten eller via kosttilskudd.


  Huden din avslører hva slags liv du lever. Den viser om du røyker, har et sunt/usunt kosthold, er stresset eller om du mangler søvn. Hvis du ikke tar godt vare på deg selv, vil huden vise tegn på det.

  Det er allikevel ikke til å legge skjul på at en stressende hverdag kan føre til at man ikke klarer å unngå alle disse risikofaktorene.

  Eksponeres vi i tillegg for sol, vil aldringsprosessen som foregår i huden virkelig skyte fart.

   

  Glattere og mer elastisk hud

  Evelle er Europas eneste vitenskapelig dokumenterte kosttilskudd for hud, hår og negler. Produktet består av 10 aktive ingredienser som er nøye utvalgt på grunn av sine pleiende og beskyttende egenskaper. Evelle stimulerer de biologiske prosessene som støtter blant annet kroppens egenproduksjon av kollagen (bindevev), i tillegg til å gi deg antioksidanter som beskytter huden mot UV-stråling, som er ansvarlig for opptil 80% av tidlig aldring.

  I følge dermatologer fra Skin Investigation and Technology-instituttet i Hamburg kan to tabletter evelle daglig bremse utviklingen av rynker, og bevare din hud ung og smidig.

  Et placebokontrollert klinisk studie som varte i 3 måneder, inkluderte 62 kvinner i alderen 45-73. Halvparten av deltagerne fikk to tabletter Evelle per dag, og den andre halvdelen fikk placebo (narrepiller).

  Ved hjelp av avansert måleutstyr og bruk av fotoskanninger ble hudens glatthet og elastisitet målt ved oppstart, etter 6 uker og etter 12 uker. Allerede etter seks uker var huden signifikant mer elastisk for de som mottok Evelle, sammenlignet med de som fikk narrepille, og etter 12 uker var også huden signifikant glattere i Evellegruppen.
   

  Les mer om Evelle her

   
  Kilde: NCBI