Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  Nytt høykvalitetsprodukt: Plages du av tørre slimhinner?
   

  Nytt høykvalitetsprodukt:

  Plages du av tørre slimhinner?

  Opplever du vaginal kløe, tørre øyne og kanskje også fordøyelsesproblemer? 
  Pharma Nord introduserer nå Bio-Omega 7 med høykvalitets tindvedolje. Innholdet av sunne fettsyrer og vitamin A gjør dette kosttilskuddet til den perfekte næringspakken for huden og slimhinnene dine.
  Slimhinnene har mange forskjellige funksjoner i kroppen vår. De fungerer som et indre hudlag, og både huden og slimhinnene trenger de riktige næringsstoffene for at de skal kunne beskytte oss optimalt.

  De siste årene har tindvedolje blitt viet særlig oppmerksomhet ettersom det lille oransje bæret inneholder noen av næringsstoffene som er kjent for å gjøre at slimhinnene og huden holder seg sunn.

  Ettersom vi eldes utvikler mange av oss tegn på tørre slimhinner. Hos kvinner er problemene ofte knyttet til overgangsalderen, som kan være ledsaget av forskjellige ubalanser som er utløst av hormonelle endringer.

  Pharmanord Bærene fra Tindvedplanten

  Gi næring til hud og slimhinner innenfra

  Pharma Nords Bio-Omega 7 inneholder SBA24-tinvedekstraktet som kombinerer fettsyrene omega-3, omega-6, omega-7, omega-9, vitamin A og E, polyfenoler, flavonoider, plantesteroler, og en mengde andre fytonæringsstoffer som er ganske unikt for tindved.

  Innholdet av omega-7 er spesielt unikt for dette oransje bæret, og innholdet av vitamin A i ekstraktet bidrar til å opprettholde normal hud og slimhinner.

  De fleste behandlinger for hud- og slimhinneproblemer er utvendige, for eksempel kremer, oljer og geleer. Selv om kremer kan være effektive i behandlingen av symptomer, er det viktig at ulike næringsstoffer er til stede i kroppen for at hud og slimhinner skal fungere optimalt.

  Pharmanord Miljøvennlig og skånsom utvinning

  Miljøvennlig og skånsom utvinning

  Betyr det at vi kan bli sunnere bare ved å plukke og spise tindved? Teoretisk sett ja, men omega-7 SBA24-formelen er ganske unik i seg selv.
  Produksjonen av SBA24 innebærer bruk av oljene fra både bærene og frøene. Den sarte oljen utvinnes med CO2-metoden som er den mest skånsomme og mest miljøvennlige utvinningsmetoden tilgjengelig. Det blir gjort helt naturlig uten kjemikalier eller varme, likevel er det en svært effektiv metode for å utvinne så mye olje som mulig fra råmaterialet.
  Fordi oljene fra frø og bær har forskjellige egenskaper, er det avgjørende for kvaliteten på den ferdige oljen at den inneholder begge kildene.

  Forskere velger den

  SBA24 er en standardisering av tindvedoljen. Selv om næringsinnholdet kan variere fra sted til sted, fra sesong til sesong og fra år til år, kan du alltid være sikker på å få nøyaktig samme innhold og sammensetning i Bio-Omega 7 fra Pharma Nord.
  De fleste studier utført med tindvedolje er gjort med SBA24-formelen, og det er denne spesifikke sammensetningen som har vist alle egenskapene. På den måten overholder Bio-Omega 7 nøyaktig samme kvalitets- og dokumentasjonskrav som alle våre andre produkter.

  Bio-Omega 7 fra Pharma Nord