Norway | Select other Country

Fri frakt

Pharma Nords Q10 brukt i Q-symbio
Det var Pharma Nords Q10 kapsel, som ble brukt nylig i den meget omtalte vitenskapelige undersøkelsen, som ble kalt Q-symbio, som har trukket overskrifter i nyhetsmedier verden over. Omtalen skyldes en oppsiktsvekkende presentasjon levert av professor Sven Aage Mortensen fra Rigshospitalet i København og hans kollegaer i EU og Asia på en kongress for hjerteleger i Lissabon, Portugal, 23-28 mai 2013.

420 pasienter fra ni forskjellige land deltok i Q-symbiostudiet, som undersøkte en gruppe mennesker med lave nivåer av Q10.

Pharma Nords Q10 oppløst i vegetabilsk olje
Den aktive behandlingen bestod av en bløt gelatinkapsel med 100 mg. Q10 tre ganger om dagen i to år. Undersøkelsen ville vise, hvor godt de som fikk Q10 klarte seg i forhold til dem, som ikke fikk.

Siste året opplevde vi et annet studie med friske eldre i den såkalte KiSel-10 undersøkelse, hvor dr. Urban Alehagen og hans team brukte det samme Q10 preparatet fra Pharma Nord sammen med selenproduktet SelenoPrecise- og med lignende resultater.

Hvorfor Q10 fra Pharma Nord?
Forskere foretrekker Pharma Nords Q10, fordi det har dokumentasjon fra mer enn 90 vitenskapelige undersøkelser, og er i stand til å dokumentere en høy biotilgjengelighet og sikkerhet. Det fremstilles under farmasøytisk kontroll og er det offisielle referenceprodukt for ICQA (Den internasjonale coenzym Q10 sammenslutning).