Norway | Select other Country

Fri frakt

Pharma Nords Q10 brukt i Q-symbio
Det var Pharma Nords Q10 kapsel, som ble brukt nylig i den meget omtalte vitenskapelige undersøkelsen, som ble kalt Q-symbio, som har trukket overskrifter i nyhetsmedier verden over. Omtalen skyldes en oppsiktsvekkende presentasjon levert av professor Sven Aage Mortensen fra Rigshospitalet i København og hans kollegaer i EU og Asia på en kongress for hjerteleger i Lissabon, Portugal, 23-28 mai 2013.

420 pasienter fra ni forskjellige land deltok i Q-symbiostudiet, som undersøkte en gruppe mennesker med lave nivåer av Q10.

Pharma Nords Q10 oppløst i vegetabilsk olje
Den aktive behandlingen bestod av en bløt gelatinkapsel med 100 mg. Q10 tre ganger om dagen i to år. Undersøkelsen ville vise, hvor godt de som fikk Q10 klarte seg i forhold til dem, som ikke fikk.

Siste året opplevde vi et annet studie med friske eldre i den såkalte KiSel-10 undersøkelse, hvor dr. Urban Alehagen og hans team brukte det samme Q10 preparatet fra Pharma Nord sammen med selenproduktet SelenoPrecise- og med lignende resultater.

Hvorfor Q10 fra Pharma Nord?
Forskere foretrekker Pharma Nords Q10, fordi det har dokumentasjon fra mer enn 90 vitenskapelige undersøkelser, og er i stand til å dokumentere en høy biotilgjengelighet og sikkerhet. Det fremstilles under farmasøytisk kontroll og er det offisielle referenceprodukt for ICQA (Den internasjonale coenzym Q10 sammenslutning).

To the frontpage

Selskapet utvikler, produserer og markedsfører forskningsbaserte kosttilskudd, urteprodukter og farmasøytiske produkter basert på optimal biotilgjengelighet, sikkerhet og dokumentasjon.

Adresse 

Pharma Nord Norge
Syretårnet 25
N-3048 Drammen
Norge

Åpningstider 

Mandag – Fredag : 08:00 – 16:00

(+47) 32 26 70 00  

         
Master card logoVisa Card
posten logo
GlobalSign