Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  Ny 100 % plantebasert kapsel: Q10 for veganere og vegetarianere
   
   
  Ny 100 % plantebasert kapsel:

  Q10 for veganere og vegetarianere

  Pharma Nord har nå lansert Q10 Green, en vegetabilsk versjon av Bio-Qinon Active Q10 Gold. Q10 Green kapslene (Phytocaps®) er basert på en helt ny teknologi, utviklet og produsert av Pharma Nord. Akkurat som de andre Q10-produktene fra Pharma Nord inneholder nyheten Q10 Green samme koenzym Q10 med like høy biotilgjengelighet.

   
  De myke kapslene i Q10 Green er lagd av poteter, erter og mais.

  Q10 for veganere og vegetarianere

  De myke kapslene i Q10 Green er lagd av poteter, erter og mais. Pharma Nords produktutviklere har brukt mer enn tre år på å utvikle og teste de nye vegetabilske kapslene for å kunne tilby en vegansk og naturlig kapsel som samtidig lever opp til Pharma Nords høye krav til kvalitet.

  I motsetning til de fleste myke kapsler på markedet har Pharma Nord valgt og ikke bruke stoffet hydroksypropylmetylcellulose (HPMC). HPMC kommer fra treindustrien og er et modifisert celluloseprodukt.

   
  Ett preparat har 3-10 ganger bedre opptak. Den eneste forskjellen mellom den veganske Q10 Green og Bio-Qinon Active Q10 Gold er materialet kapslene er lagd av.

  Biotilgjengelig – akkurat som den originale versjonen

  Q10 Green passer for deg som ønsker et biotilgjengelig Q10 produkt uten animalske ingredienser. Den eneste forskjellen mellom den veganske Q10 Green og Bio-Qinon Active Q10 Gold er materialet kapslene er lagd av. Q10-innholdet i Q10 Green har altså samme gode biotilgjengelighet som Pharma Nords øvrige Q10-produkter.

  Grunnen til at Pharma Nord kan fremstille Q10-produkter med høy biotilgjengelighet er at, utover råvaren som er av farmasøytisk kvalitet og produksjon etter høyeste standard, den patenterte fremstillingsmetoden som gjør Q10 biotilgjengelig. Uten metoden hadde Q10-molekylene naturlig klumpet seg sammen til uløselige krystaller som er vanskelig å ta opp i kroppen.

   

  Dokumentert i banbrytende studier

  Pharma Nord har blitt valgt til å levere Q10-kapsler til de to banebrytende studiene Q-Symbio (JAAC Heart Failure, 2014) og KiSel-10 (International Journal of Cardiology, 2013). Forskerne bak studiene ville være sikre på at det ble brukt ett Q10-tilskudd med dokumentert kvalitet og effekt.

  Q10 i kosten og i kroppen

  Vi mennesker kan produsere Q10 og evnen til å produsere stoffet er best i begynnelsen av 20-årene. Deretter avtar kroppens egenproduksjon av Q10 gradvis. Dannelse av stoffet i kroppen kan også svekkes ved visse sykdommer. Vi får noe Q10 fra maten vi spiser, men ikke i samme mengder som kroppens egenproduksjon. Studier viser at tilskudd med Pharma Nords Q10 ikke påvirker kroppens egenproduksjon av Q10.