Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  Stabilt blodsukker kan gjøre deg mer uthvilt
   

  Ny forskning peker på tre spesifikke områder, som skal være i orden, hvis du vil føle deg opplagt og uthvilt. Stabilt blodsukker er ett av områdene og her kan for noen et krom-tilskudd være en riktig god idé. Det er viktig å velge et preparat med god dokumentasjon. Les videre her…

  En artikkel, som ble lagt ut på NRK.no den 1. januar 2023, beskriver en ny amerikansk undersøkelse, som den amerikanske søvnforskeren Raphael Vallat fra Center for Human Sleep Science, University of California ved Berkeley står bak. Undersøkelsen som er utført på 833 personer og offentliggjort i tidsskriftet Nature Communications, konkluderer med at nøkkelen til å føle seg frisk og uthvilt om dagen er en kombinasjon av tre ting:

      • søvn
      • en god porsjon trening dagen i forveien
      • frokost som inneholder komplekse karbohydrater

   

  Langsomt opptak av glukose er best

  Grunnen til at det skal være komplekse karbohydrater – og ikke av den enkle typen – er at det er med på å holde blodsukkeret stabilt. Når karbohydrater brytes langsomt ned skiller kroppen ut en passende mengde insulin som sikrer et jevnt og godt opptak av glukose i cellene. Det er viktig å unngå de store svingningen i blodsukkeret og insulinproduksjon som raske karbohydrater fører til.

   

  Et kromtilskudd kan hjelpe

  En annen ting du kan gjøre for å vedlikeholde et stabilt blodsukker er å ta et tilskudd av krom. Dette mineralet bidrar til å opprettholde et normalt blodsukker og er derfor et nyttig tilskudd i denne sammenheng. Krom bidrar også til normal omsetning av fett, karbohydrater og proteiner – altså makronæringsstoffer.

   

  Velg et dokumentert preparat

  Du bør være oppmerksom på at det er store forskjeller på kvaliteten og opptaket av forskjellige krompreparater. Bio-Chrom fra Pharma Nord inneholder den patenterte organiske kromgjæren, ChromoPrecise, som har blitt anvendt i flere vitenskapelige undersøkelser og har dokumentasjon for både opptak og virkning. Dette preparatet er av legemiddelkvalitet og er derfor et godt valg hvis du ønsker å være sikker på at du får den ønskede virkningen.

   

  Forskere velger Bio-Chrom

  Det var Bio-Chrom, som forskere fra Charles Universitetet i Prag valgte å bruke i en undersøkelse som ble utført på type 2-diabetikere. Undersøkelsen er offentliggjort i tidsskriftet Biological Trace Element Research i 2006. Bio-Chrom er også anvendt i andre publiserte undersøkelser på grunn av preparatets dokumenterte kvalitet.


  Du kan lese mer om Bio-Chrom her: