Norway | Select other Country

Fri frakt

Stor undersøkelse med Q10 fra Pharma Nord avsluttet:
Epokegjørende resultat i behandlingen med Q10 gir håp for hjertepasienter

Q-Symbio, en stor internasjonal undersøkelse av hjertepasienter er nå avsluttet, og undersøkelsen er nettopp blitt offentliggjort i det anerkjente kardiologiske tidsskriftet Journal of the American College of Cardiology (JACC). Studiet ble første gang presentert på en stor kardiolog-kongress i Lisbon og ble etterfølgende det mest siterte studie fra kongressen.

Overlege dr. med. Svend Aage Mortensen fra Copenhagen University Hospital i Danmark har vært undersøkelsesleder på studiet, som har vært utført på hospitaler i Danmark, Sverige, Polen, Østerrike, Ungarn, Slovakia, Malaysia, Australia og India.

Han ser Q10 som en del av den fremtidige behandlingen hos pasienter, som mangler dette naturlige stoffet. Et stoff som kroppen selv produserer, men hvor produksjonen er avtagende med alderen.

At JACC har valgt å offentliggjøre studiet, er ifølge dr. Mortensen epokegjørende. Det er et av verdens mest innflytelsesrike tidsskrifter for hjerteleger. Det viser også at JACC har lagt stor vekt på de enestående resultatene med Q10-behandlingen.

Pharma Nord fører Q10 i form av Bio-Qinon Q10, som er til forebyggelse og behandling av coenzym Q10-mangel. Det fås kjøpt både på apotek, Vita og helsekostforretninger

Profesjonelle velger Bio-Qinon Q10:
Man har valgt å bruke Q10 fra Pharma Nord i Q-Symbio undersøkelsen. Dette fordi Pharma Nords Q10 igjennom mange år har vært det offisielle referenseproduktet for den Internationale Coenzym Q10 Organisation, og er brukt i over 100 publiserte vitenskapelige studier. Produktet har også dokumentert en god opptakelighet og virkning, og samtidig er det innsamlet sikkerhetsdata gjennom snart 25 år.

Få den samme formen for Q10, som er brukt i undersøkelsen: Ubiquinon
Q10 finnes i to aktive former, den oksiderte ubiquinon og den reduserte ubiquinol. Begge formene er tilstede i mitokondriene, cellenes energifabrikker. Her veksler Q10 uavbrutt mellom disse to formene, og denne egenskapen er avgjørende for Q10s virkninger i kroppen.

Pharma Nords Q10 er oppløst i olje og varmebehandlet på en spesiell måte. Dette gjør at Q10-krystallene oppløses fullstendig ved kroppstemperatur og danner en ensartet (homogen) blanding, som kroppen lett og ubesværet kan oppta.

Klikk her for å lese mer om Pharma Nords Q10!

Her kan du lese mer om Q-Symbio.