Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  For lite av dette stoffet kan forklare søvnproblemet ditt
   
  Hvis du er eldre og opplever at det er vanskelig å falle i søvn, eller du våkner flere ganger om natten, finnes det en naturlig forklaring, og det finnes også en naturlig løsning på problemet. Det kan du lese om her..

  En av de tingene som kan bli vanskeligere med alderen, er å sove. Kanskje du kjenner deg igjen i dette problemet. Det tar lang tid før du sovner om kvelden. Eller du våkner flere ganger i løpet av natten og har problemer med å sovne igjen. Det kan være frustrerende, men det finnes en naturlig forklaring, og det finnes også en naturlig løsning. La oss starte med forklaringen først.

   

  Kroppens eget søvnhormon

  Vi mennesker er fra naturens side skapt for å bli trøtte når det begynner å bli mørkt ute. I hjernen har vi en liten kjertel (pinealkjertelen), som begynner å skille ut søvnhormonet melatonin. Det skjer i takt med at det blir mørkt ute. Melatonin gjør oss søvnige så vi slapper av og faller i søvn. Men så enkelt, er det ikke alltid.

   

  Finnes i tablettform

  Med alderen begynner vår produksjon av melatonin å reduseres. Det kan være en av forklaringene på at eldre mennesker ofte opplever søvnproblemer. Løsningen er derimot enkel. Melatonin kan nemlig tas i tablettform som et helt naturlig tilskudd, slik at kroppen er sikret et høyt nok nivå av melatonin på ønsket tidspunkt. 

   

  Hjelp til å sovne raskere

  Hvis du tar en tablett Bio-Melatonin en halv time før leggetid, vil det hjelpe deg med å falle raskere i søvn. Hver tablett inneholder 1 mg melatonin av farmasøytisk kvalitet samt 10 mg niacin (vitamin B3). Niacin er et forstadium til melatonin og kan bidra til prosessen. Fordelen ved å velge Bio-Melatonin er at det er et sikkert og veldokumentert preparat.

  Melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden når 1 mg inntas ved leggetid, og ved jet-lag minst 0,5 mg ved leggetid første reisedag og noen dager etter ankomst.

  Du kan lese mer om Bio-Melatonin her: