Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  En enkel måte å holde blodsukkeret i balanse på
  Er blodsukkeret ditt i balanse? 

  Et for stort forbruk av sukker kan lett få blodsukkeret ut av balanse. Til gjengjeld kan et kosttilskudd av organisk krom hjelpe med å holde det på et normalt nivå.

  Befolkningen i vestlige land får i seg alt for mye sukker av forskjellige slag. Det er en dårlig vane, som kan øke risikoen for insulinresistens og diabetes.

  I følge Folkehelseinstituttet (FHI) er det i Norge ca. 270 000 mennesker med diabetes. Ca. 247 000 av disse har type 2 diabetes, altså den formen som ikke krever behandling med insulin. Det er derfor viktig å begrense sukkerinntaket, men det er ikke alltid så lett. 

   

  Foretrekkes av forbrukere og forskere

  Bio-Chrom er et foretrukket valg ikke bare blant kvalitetsbevisste forbrukere, men også blant forskere. Det skyldes utelukkende preparatets dokumenterte kvalitet. En gruppe forskere fra Charles University i Prag gjennomførte en undersøkelse, hvor deltakerne ble tilfeldig delt i to grupper. Den ene gruppen fikk 400 mikrogram krom (Bio-Chrom) daglig, mens den andre gruppen fikk placebokapsler. Undersøkelsen viste, at det var enklere for deltakerne i krom-gruppen å ha et stabilt blodsukker.

   

  Bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå

  Det kan være mange årsaker til at folk har et høyt forbruk av sukker. Det kan bare være en dårlig vane, men det kan også oppstå som en følge av et ustabilt blodsukker. Krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå. Når blodsukkeret er innenfor normalområdet, er det med på å forhindre søtsug og lysten på raske karbohydrater, som mange mennesker er plaget av.

   

  Støtter omsetningen av makronæringsstoffer

  Krom er et naturlig forekommende mineral og et sporstoff med en rekke biologiske egenskaper. Utover å bidra til å opprettholde et normalt blodsukkernivå bidrar krom til normal omsetning av makronæringsstoffer, som fett, karbohydrater og protein. Samlet sett er dette med på å forhindre svingninger i blodsukkeret, noe som gjør det mye lettere å nøye seg med tre sunne måltider hver dag uten lysten på å spise usunt.

   

  Stor forskjell på preparaters kvalitet

  Krom finnes i mange forskjellige matvarer, men i begrensede mengder. Noen av de beste kildene er sjømat, bønner, nøtter, kjøtt og krydder. Du kan også velge å ta et kromtilskudd i tablettform. Det er imidlertid stor forskjell på kvaliteten på preparater, så det lønner seg å velge et godt produkt med riktig form for krom hvis du vil ha den ønskede virkningen.

   

  Dokumentert kromgjær fra Pharma Nord

  Bio-Chrom fra Pharma Nord inneholder ChromoPrecise, som er en organisk kromgjær basert på vitenskapelig forskning. Det er dokumentasjon på at denne spesifikke kromgjæren har markant høyere opptak enn andre kromtyper som for eksempel krompikolinat og kromklorid.