Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  Hva sier norske toppidrettsutøvere om Pharma Nords produkter?
  Mange idrettsutøvere tar kosttilskudd for å yte optimalt og ofte kan mosjonister oppnå samme fordeler i forbindelse med trening. Vi er stolte av at tre profesjonelle syklister har brukt våre kosttilskudd i mange år.. Her kan du lese hva de har å si om Pharma Nords produkter.

  Gunn-Rita Dahle Flesjå er terrengsyklist innen grenene rundbane og maraton. Hun har vunnet totalt 20 internasjonale gullmedaljer fra OL, VM og EM og har flere kallenavn, blant annet «Mountainbike Queen». Dette sier Gunn-Rita om Pharma Nords produkter: «Jeg har brukt ulike produkter fra Pharma Nord i mer enn 10 år. Jeg har stort fokus på å ha en kropp i balanse til en hver tid og da er det viktig at jeg ikke har noen mangler av hverken mineraler eller vitaminer. En solid maskin som skal prestere på topp nivå bør ikke ha noen mangler, iallfall ikke over lang tid.»

  Anita Yvonne Stenberg er norsk banerytter med base i København. Hun er 45 ganger norgesmester og totalt, med NM og nordisk, har hun 55 gullmedaljer. Hennes neste mål er OL i Tokyo i 2020. I tillegg til å sykle er hun utdannet klinisk ernæringsfysiolog.

  Anita skriver dette: «Som toppidrettsutøver er jeg avhengig av en sunn og frisk kropp, da kroppen er mitt verktøy - og jeg er helt avhengig av at kroppen er i tipptopp stand for å kunne prestere maksimalt.»

  Anita forteller at hun bruker følgende produkter fra Pharma Nord: Bio-Sport, D-Pearls, Bio-Vitamin-C, Bio-Magnesium og Bio-Calcium+D3+K1+K2. Hun reiser mye og har utfordring med å spise nok anti-inflammatorisk kost slik som fet fisk, men med Bio-Sport klarer hun å forebygge betennelsestilstander i hofteleddene. Etter at hun fikk påvist lave D-vitaminnivåer hos legen begynte hun på D-Pearls og nivået ble normalisert. Bio-Vitamin-C tar hun som en del av restitusjonen og for å beskytte kroppen mot oksidativt stress. I tillegg opplever hun at C-vitamintilskuddet virker forebyggende mot forkjølelse. Hun svetter mye under treningsøkter og Bio-Magnesium er en enkel måte å sørge for å fylle opp magnesiumlagrene. Bio-Calcium+D3+K1+K2 tar hun blant annet fordi kalsium er viktig for benmassen.

  Jonas Orset er landeveissyklist og har deltatt i ritt i inn og utland.  Jonas skriver på sin blogg: «Pharma Nord produserer virkelig gode vitamin- og kosttilskudd som er lett for kroppen å ta opp. Den gjennomsnittlige mannen i gata tenker kanskje ikke over at kroppen ikke klarer å ta opp en stor del av de klassiske vitamintilskuddene. At tarmene ofte ikke klarer å ta til seg næring i de klassiske tablettene har Pharma Nord forstått og jobbet målrettet mot å gjøre noe med. Deres mange vitenskapelige studier har kommet frem til produkter som er uvanlig lettopptakelig for kroppen og gir kroppen den ekstra næringen som maten ikke klarer å gi.» Videre skriver han «Som idrettsutøver er kosttilskudd et must.». Han oppgir at han blant annet bruker Bio-Magnesium, Multivitamin, Bio-Silica MSM, Bio-Sport og D-Pearls.

  Den belastningen kroppen utsettes for ved trening kan øke behovet for næringsstoffer. Dette er  toppidrettsutøvere ofte bevisste på og påpasselige med, men det kan også være aktuelt for vanlige mosjonister.

  Unikt sportstilskudd med utvalgte fettsyrer, vitaminer og mineraler.

  Raskt oppløselig og lettopptakelig magnesiumkompleks.

  Bio-Sport
  Bio-Magnesium