Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  Lyse netter kan ødelegge søvnen, men det finnes en løsning.
  Riktig mange nordmenn har problemer med nattesøvnen, og det blir hvertfall ikke bedre nå, hvor nettene er lyse. Hvis du har vanskelig for å sovne eller våkner i løpet av natten, bør du lese om et preparat som hjelper overraskende mange.

  Noen kan legge seg og sovne på kort tid. Mange andre kan derimot ha store utfordringer med å sovne. Det gjelder spesielt nå som vi går sommeren i møte, og nettene er korte og lyse. Hvis du er en av de som sover dårlig, og opplever at det ødelegger din hverdag, da skal du vite at det finnes en naturlig løsning på problemet.

   

  Melatonin gjør deg naturlig trøtt

  Det dreier seg kort og godt om stoffet melatonin, som er kroppens eget søvnhormon. Vi skiller det ut i hjernen, når det begynner å bli mørkt ute. Det gjør oss døsige, så vi blir trøtte og faller i søvn. Men det kan være ting som hemmer hjernens melatoninproduksjon, og det er i slike situasjoner at et tilskudd i tablettform kan hjelpe.

   

  Kortere innsovningstid

  Bio-Melatonin inneholder 1 mg melatonin av farmasøytisk kvalitet kombinert med 10 mg niacin (B3-vitamin), som er et forstadium til melatonin. Tar du en tablett med 1 mg melatonin en halv time før leggetid, vil det bidra til å redusere tiden det tar å falle i søvn.

   

  Unngå lys om natten

  Din melatoninproduksjon blir også hemmet hvis du utsetter deg selv for lys om natten. Det verste er det spesielle blå lyset, som kommer fra nettbrett og mobiltelefoner. Denne typen lys er kjent for å blokkere melatonin-syntesen. Derfor skal du unngå å ta elektroniske apparater som netbrett og mobiltelefoner med i sengen, hvis du har problemer med å sove. Jo mørkere det er, desto bedre.

   

  Hjelp mot jetlag

  Bio-Melatonin kan også hjelpe i forbindelse med flyreiser i forskjellige tidssoner. Hvis du tar 0,5 mg ved leggetid den første reisedag og fortsetter noen dager etter ankomst, kan det minske din subjektive følelse av jetlag.