Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  Magnesium - viktigere enn mange tror
  Hvis du er usikker på hva magnesium er bra for, fortsett da å lese og finn ut mer om hvordan mineralet fungerer i kroppen og om produktet Bio-Magnesium.

  Visste du at magnesium er involvert i mer enn 300 ulike enzymprosesser i kroppen? Ikke? Da er du langt ifra den eneste som ikke kjenner til dette. I følge en amerikansk undersøkelse var det kun et fåtall som visste at magnesium er viktig for oss mennesker. Denne, relativt lille, men avslørende undersøkelsen viser at det er behov for mer informasjon om næringsstoffet og innvirkning på helsen.

  Muskelfunksjon

  image title is missingimage alt is missingEn av oppgavene til magnesium, som vi blant annet får fra spinat, mandler og avokado, er å bidra til normal muskelfunksjon. Dette gjelder ikke bare de viljestyrte skjelettmusklene som biceps, triceps og lårmuskler- hjertet er også en muskel. Glatt muskulatur er en annen type muskulatur og denne finnes blant annet i tarmkanalen, urinveiene og luftveiene.

  Godt for beinhelsen

  image title is missingimage alt is missingMagnesium spiller også en rolle for å opprettholde normale knokler og tenner. Magnesium bidrar til å regulere mengden kalsium i de ulike vevene og hjelper blant annet kalsium inn i beincellene og sørger omvendt til at muskelceller og andre celler i bløtvevet ikke oversvømmes av mineralet. Magnesium er faktisk det 4. mest forekommende mineralet i kroppen og rundt 60 % er i skjelettet.

  Spiller en rolle i nervesystemet

  Magnesium støtter normal funksjon av nervesystemet. Bare tenk hvor mange kroppsfunksjoner nervesystemet er med på å kontrollere. Dette gjelder blant annet muskelkontraksjoner, hjerteaktivitet og reaksjonsevne.

  Bio-Magnesium – en pålitelig magnesiumkilde

  Magnesium støtter et normalt energistoffskifte og bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse. Om du ofte kjenner deg trøtt kan det være lurt å vurdere om du spiser tilstrekkelig av matvarer som inneholder magnesium. Et alternativ kan være å ta Bio-Magnesium, en enkel og pålitelig måte å få i seg tilstrekkelig med magnesium hver dag.

  Bio-Magnesium inneholder tre forskjellige magnesiumsalter i en spesialutviklet tablett som oppløses raskt og som er lettabsorbert.

  Les mer om Bio-Magnesium


  Se hvor raskt Bio-Magnesium løses opp sammenlignet med et annet produkt på markedet.