Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  Mer fokus enn noensinne på aldring og anti-aeging f.eks. NAD
  Nyhet

  Bio-NAD+ Booster mot tretthet og utmattelse

  Bio-NAD+ Booster er et helt nytt kosttilskudd, som hjelper kroppen med selv å danne det svært omtalte stoffet NAD (nikotinamid adenin dinukleotid). 

  Stoffet NAD (nikotinamid adenin dinukleotid) er på alles lepper for tiden. Nå lanserer Pharma Nord et nytt preparat, som heter Bio-NAD+ Booster og virker ved å booste kroppens egen NAD-produksjon. Vi har alle sammen stoffet naturlig i cellene, men med alderen faller nivået. Forskere er i full gang med å finne ut av hvorfor dette skjer og hvordan det eventuelt påvirker oss.

   

  Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse

  Med Bio-NAD+ Booster  er det enkelt å øke cellenes NAD-innhold på en naturlig måte. Produktet inneholder to forskjellige former for vitamin B3, niacin, som kroppen omdanner til NAD. Niacin er interessant, da det bidrar til normal energiomsetning. Niacin bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse. Dette er viktig ettersom mange i økende grad opplever at de ikke orker så mye når de blir eldre.

   

  Dokumentert ”slow-release”-formel

  Finske forskere fra Universitetet i Helsinki tok i bruk en slow-release-kombinasjon av de to niacin-formene i et forsøk, hvor de lykkes med å øke kroppens NAD-innhold opp til åtte ganger på fire til ti måneder hos eldre. Forskningen er offentliggjort i tidsskriftet EMBO Molecular Medicine.

   

  Bedre utnyttelse av niacin

  Det er med bakgrunn i det finske forsøket, at Pharma Nord har utviklet Bio-NAD+ Booster. Så preparatet Bio-NAD+ Booster anvender samme slow-release-teknikk for å sikre langsom frigivelse av niacin-innholdet i kroppen, slik at omdannelsen kan foregå i et rolig og jevnt tempo. Dette er vist at gir en bedre utnyttelse av niacin.

  Bio-NAD+ Booster er spesielt egnet til middelaldrende og eldre personer, men kan også brukes av alle andre, som ønsker å bidra til normal energiomsetning, og bidra til å redusere tretthet og utmattelse.