Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  Nyhet! Omega 3 Phyto – vegansk alternativ til fiskolje.
  Hjertet ditt trenger omega-3 – men får du nok?

  Linfrø, chiafrø og rapsolje er gode kilder til omega-3 fettsyren alfa-linolensyre (ALA). Uten fisk som en del av kostholdet er det vanskelig å få i seg tilstrekkelige mengder dokosaheksaensyre (DHA) og eikosapentaensyre (EPA), som er bra for hjertet vårt.

  Noen fisk, spesielt de halv- og helfete artene, er rike på de langkjedede omega-3 fettsyrene, DHA og EPA, men som vegetarianer får du ikke noe fra denne kilden. Tilskudd med vegetabilsk omega-3 kan imidlertid bidra til å løse denne utfordringen, for eksempel Omega 3 Phyto.

  Vanlig fiskeolje er et av de mest populære kosttilskuddene, og det er flere gode grunner til det. Omega-3-fettsyrer er livsviktige og er involvert i en lang rekke prosesser i kroppen vår, inkludert hjertets funksjon1 og vedlikehold av normalt syn2. I tillegg bidrar de til å opprettholde normalt kolesterolnivå i blodet3.

  Fisk får omega-3 fra alger

  Grunnen til at fisk er rik på omega-3 fettsyrene DHA og EPA er at de spiser mikroalger som inneholder omega-3. Omega-3 fra alger har derfor samme helsemessige fordeler som når det utvinnes fra fisk, men passer for vegetarianere og andre som ikke spiser animalsk mat.

  Bra for miljøet – og hjertet ditt

  Vegetabilsk omega-3 utvinnes direkte fra selve algene ved hjelp av en miljøvennlig prosess som bevarer oljens ernæringsmessige egenskaper. Det sikrer et omega-3-tilskudd uten animalske ingredienser. Samtidig støtter du hjertefunksjonen ved å opprettholde riktig mengde DHA og EPA i blodet.

  Pharma Nords egenutviklede vegetabilske kapsel

  Omega 3 Phyto er et vegetabilsk alternativ til fiskeolje. Oljen er utvunnet fra de samme algene som gir den høye konsentrasjonen i fisk. Kapslene er Pharma Nords Phytocaps, som er laget av poteter, erter og GMO-fri mais og har samme beskyttende egenskaper som den tradisjonelle gelatinkapselen.

  Fremstilt i Danmark

  Pharma Nords produkter produseres ved fabrikken i Vojens i Sønderjylland i henhold til GMP-standardene for legemidler. Det betyr at det er full dokumentasjon fra start til slutt. Som forbruker er du garantert at preparatet er effektivt, trygt og av jevn kvalitet – hver gang. Du kan lese mer om Omega 3 Phyto og våre andre vegetabilske tilskudd på pharmanord.no.

  1. Den gunstige effekten oppnås med et daglig inntak på 250 mg EPA og DHA
  2. Den gunstige effekten oppnås med et daglig inntak på 250 mg DHA
  3. Den gunstige effekten oppnås ved et daglig inntak på 2 g ALA