Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  Nytt plantebasert Vitamin D tilskudd for å støtte immunsystemet
   

  D-Pearls Green, Pharma Nords nye 100 % plantebaserte vitamin D tilskudd, er det riktige valget for de som ønsker å få fordelene vitamin D har for immunsystemet og unngå animalsk protein på samme tid.

  I mange år har Pharma Nords vanlige vitamin D tilskudd, D-Pearls vært et godt valg på grunn av dokumentert absorpsjon og høy kvalitet generelt. Den eneste begrensningen har vært at kapselen er lagd av animalsk protein, noe som har ført til at veganere og vegetarianere ikke har hatt ett tilskudd.

  Det problemet har når blitt løst med Pharma Nords lansering av D-Pearls Green, ett nytt plantebasert vitamin D3 produkt basert på firmaets banebrytende PhytoCaps teknologi.

   

  Vitamin D fra alger

  Bilde av alger - vitamin D fra algerDet har blitt utført to store endringer. Den ene endringer er kilden til vitamin D3, den andre er produksjonsteknikken som har blitt brukt for å lage kapselen. Vitamin D3 er den aktive formen for vitamin D. I den originale D-Pearls versjonen, så kommer vitamin D3 fra lanolin, et naturlig stoff som finnes i lammeull. Vitamin D3 i D-Pearls Green er hentet ut fra alger og denne plantebaserte varianten av vitaminet har vist seg å være kjemisk identisk med lanolin kilden.

   
  Vitamin D kapsler - 100 % plantebasert

  Vegetabilske kapsler

  Kapselen i D-Pearls Green er utviklet fra plantefiber basert på grønnsaker som poteter, erter og mais.
  Denne teknologien, kjent som PhytoCaps er en stor styrke fordi en stor del av ikke-animalske kapsler på markedet er utviklet fra cellulose (typisk hydroksypropylmetylcellulose – også kjent som HPMC). Dette stoffet (HPMC) som ikke har noe å gjøre med grønnsaker er et biprodukt fra treeindustrien.

   

  Plantebasert D-Pearls

  Bortsett fra fakta om at D-Pearls Green er 100 % plantebasert, så har den nye versjonen av vitamin D3 tilskudd akkurat de samme fordelene som den originale versjonen. Den er produsert under farmasøytisk kontroll og har dokumentert kvalitet. For de som ikke ønsker å få i seg kilder til animalsk protein, så er dette et godt alternativ som vil gi de samme helsefordelen som den originale versjonen.