Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  Selen og Q10 får stor oppmerksommhet i media
  Dagbladet skriver nå om den siste forskningsstudien som er utført med selen og Q10 i en stor artikkel publisert på dagbladet.no. Kardiolog og professor Urban Alehagen og biologen Trine Baur Opstad forteller i artikkelen om de siste resultatene og hvordan selen og Q10 påvirker helsen, livskvaliteten og at det til og med kan påvirke aldring. 

  KiSel-10-studien, som forskningsprosjektet heter, ble utført i samarbeid med Linköpings universitetssykehus og Karolinska Institutt. En gruppe med eldre svensker fikk enten 200 µg selen og 200 mg koenzym Q10 hver dag i en fire års tid, eller placebo. Det som gjør KiSel-10-studien helt spesiell er de mange oppfølgende studiene som har fulgt i kjølevannet.

   

  En milepæl innenfor ernæringsforskningen

   

  KiSel-10 betraktes i dag som en av de mest betydningsfulle vitenskapelige undersøkelsene innenfor ernæringsvitenskapen. Selve undersøkelsen som ble offentliggjort i «International Journal of Cardiology» i 2013 vakte oppsikt ved å vise hvilke effekt et daglig tilskudd av selen og koenzym Q10 og selen har på eldres trivsel og livskvalitet.

  Det er snakk om vitenskaplige dokumenterte og målbare virkninger, som kan relateres direkte til de to stoffene. Det som gjør KiSel- 10-undersøkelsen så spesiell er de mange oppfølgende undersøkelsene som har fulgt i kjølevannet.

   

  En helt ny forståelse av anti-aldring

   

  En grundig analyse av mer enn 50 000 blodprøver som ble tatt i forbindelse med den originale undersøkelsen og etterfølgende oppbevart i medisinske frysere, har Urban Alehagen og hans forskerteam utført ikke mindre enn 23 oppfølgingsstudier. Hver undersøkelse har fokusert på ulike helseparamtere og har vist en positiv sammenheng.

  Hver eneste av undersøkelsene er offentliggjort i vitenskapelige tidsskrifter, hvor det har vært fokusert på selen og koenzym Q10 i forbindelse med menneskets aldringsprosess. Det er snakk om en helt ny og banebrytende innfallsvinkel til det begrepet som vi kjenner som anti-aldring.

   

  Akkurat nå får du en fordelaktig pris på SelenoQ10

   

  Se tilbudet her