Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  Slik holder du deg slank - hele året
  Drømmer du om å få figuren tilbake? Så husk, at det er deg selv som skal skape resultatet. Det finnes ingen mirakel-kur, men hvis du virkelig har besluttet deg for å gjøre en innsats, så finnes det en rekke ting, som kan gjøre kuren lettere.

  1. Spis mindre. Ved å spise mindre reduserer du ditt daglige kaloriinntak, kroppen kan dermed bruke av sitt eget energilager av karbohydrater og fett.

  2. Spis flere, men mindre måltider. På den måte vil du bli mindre tilbøyelig til å overspise og får mindre lyst på søtsaker. Du får et jevnt, høyt hvilestoffskiftet og dermed økt forbrenning.

  3. Skjær ned på sukker og fett og spis mer protein. Protein kan øke forbrenningen og gir en god metthetsfølelse.

  4. Spis mer kostfiber. Fiber gir fylde i magen uten å tilføre kroppen kalorier, ettersom kostfiber ikke kan brytes fullstendig ned i tarmen. Dette vil også øke metthetsfølelsen.

  5. Dropp de tomme kaloriene. Når du har lyst på kaker eller andre søtsaker velg heller frukt, grønnsaker eller annen sunt snacks.

  6. Få mer trim. For å gå ned i vekt må du bruke mer energi enn hva du tar inn. Det kan du gjøre ved å bevege deg mer. Ta deg en daglig gå- eller løpetur, bruk trappene og gjør husarbeidet til en del av din treningsplan. Hva du gjør er ikke så viktig, men det er viktig at du gjør noe.

  7. Hold blodsukkeret under kontroll. Ditt blodsukker påvirkes av dine kost- og treningsvaner, og du kan selv gjøre noe for å holde blodsukkeret på et normalt nivå. ChromoPrecise er det eneste, kromgjær-produkt i Norge til vedlikeholdelse av et normalt blodsukker-nivå

  Blodsukker kontroll
  Blodsukker er betegnelsen for den mengde sukker, eller retter sagt glukose, som finnes i blodet. Når man inntar et måltid vil blodsukkeret ofte ligge i nærheten av 7 mmol/l, og når man er sulten vil det ligge omkring 3 mmol/l. Det er altså naturlig at blodsukkeret varierer, men man skal helst unngå for store variasjoner, det kan være uheldig.

  Karbohydrater i kosten omdannes i fordøyelsen til glukose, som deretter fraktes med blodet rundt i kroppen. Insulin sørger for at glukose fraktes inn i alle kroppens celler, hvor det blir til brennstoff og deltar i kroppens energiproduksjon.
  Krom er viktig i denne prosessen og bidrar til å holde ditt blodsukker stabilt.

  ChromoPrecise har gjennomgått en vurdering i EU´s kommisjon for matvaresikkerhet, EFSA. Her vurderes ChromoPrecise til å være en meget sikker kromkilde med et opptak, opp til 10 gange høyere sammenlignet med andre kromkilder som f.eks. krompicolinat eller kromklorid.

  Les mere om Bio-Chrom her