Søk etter

  wsm_SearchResults

  Lukk

  Sliter du med å kontrollere ditt blodsukker?
  Mange timers dokumentasjonsarbeid, studier og en god porsjon stahet har resultert i at vi nå kan lansere en helt ny Bio-Chrom på markedet med opp til 10 ganger bedre opptak sammenlignet med andre kromprodukt.

  Pharma Nords nye Bio-Chrom produseres av den naturlige råvaren ChromoPrecise, som er den eneste godkjente kromgjær-produkt som anvendes til blodsukkerkontroll i EU.

  Krom vedlikeholder blodsukkernivået og medvirker til omsetning av hovednæringsstoff, det vil si , protein, fett og karbohydrat. Det er imidlertid bedre kjent at krom bidrar til å holde blodsukkeret i balanse.

  Kroms betydning for omsetning at hovednæringsstoff og blodsukker er anerkjent av EFSA, EUs avdeling for matvaresikkerhet.

  Der er god grunn til å velge Bio-Chrom

  Bio-Chrom inneholder ChromoPrecise, en råvare, som produseres av Pharma Nord Gruppen og som av EFSA anses for å være 10 ganger mer opptakelig sammenlignet med andre kromprodukter på markedet.

  I 2007 ble det ikke lengre tillatt å selge produkter med kromgjær i EU.

  Dette skjedde ettersom ingen av selskapene som produserte kromgjær kunne fremskaffe den vitenskapelige dokumentasjonen som EFSA forlangte og som viste at kromgjær oppfyller alle EFSAs krav til matsikkerhet.

  Som en konsekvens måtte forhandlerne skifte til mye dårligere, men godkjente kromforbindelser. Disse kromforbindelsene (Krom-klorid og Krom-picolinate) har en meget lav opptakelighet og er i tillegg syntetisk fremstilt.

  I Pharma Nord var vi ikke fornøyd med å selge krom-klorid, og satte derfor umiddelbart i gang at gjøre de studier som EFSA etterspurte. Dette var en dyr og tidskrevende prosess, men med tanke på det fantastiske produktet vi nå har utviklet så har det vært verdt strevet.

  EFSAs godkjendelse avChromoPrecise og alle årene med utvikling betyr at vi nå kan tilby deg det kromproduktet som har høyest opptakelighet av alle kromproduktene på markedet i Europa. Bio-Chrom er et av de produktene som vi får aller mest positive tilbake melding fra tilfredse kunder på.

  Gå inn i vår nettbutikk for tilbud på ChromoPrecise – og merk selv effekten !